Evaluari imobiliare

1

terenuri, apartamente, case/vile, cladiri de birouri, spatii comerciale, hale, depozite, cladiri si constructii speciale in vederea stabilirii valorii de piata pentru tranzactionare, impozitare, garantii, lichidare etc.

Evaluari bunuri mobile

2

autoturisme, utilaje şi echipamente, linii de producţie, stocuri de materile si marfuri, mobilier şi aparatură birotică in vederea stabilirii valorii de piata pentru vanzare, garantii, lichidare etc.

Evaluari intreprinderi

3

societati comerciale, active intangibile (licente, marci, brevete, contracte etc.), active economice (parti dintr-o intreprindere – fabrici, sectii, ateliere, depozite, magazine) in vederea stabiirii valorii pentru stabilirii bazei de negociere pentru vanzare, garantii, fuziuni etc.

de ce noi?

Echipa de experti evaluatori si analisti financiari a societatii, membrii ANEVAR cu o experienta de peste 10 ani in studii de fezabilitate si evaluare, este pregatita sa raspunda nevoilor clientilor cu profesionalism si promptitudine.

detalii

cine suntem?

Compania ROMPROP INVEST S.R.L. cu sediul in Bucuresti a fost infiintata in anul 2007, având drept obiect de activitate consultanta in afaceri si management, evaluari si analiza financiara.

detalii

ce oferim?

Evaluari:
⇒ proprietati imobiliare
⇒bunuri mobile
⇒ intreprinderi si marci

detalii